Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Yli kolmannes palvelualan työntekijöistä pelännyt terveytensä puolesta korona-aikana

16.6.2021

Reilu kolmannes palvelualan työntekijöistä kertoo pelänneensä terveytensä puolesta korona-aikana, selviää tuoreesta Työterveyslaitoksen kyselytutkimuksesta. Yleisintä huoli omasta terveydestä oli kyselyssä kaupan alalla, jonka työntekijöistä useampi kuin kaksi viidestä kertoi pelänneensä.

Tutkimuksen mukaan korona-ajan kokemukset ovat eriytyneet vahvasti alalla, jolla on tehty läsnätyötä ja toisaalta koettu laajoja lomautuksia.

Esimerkiksi noin joka viides koki saaneensa työtovereilta aiempaa vähemmän tukea, mutta yli puolet vastaajista oli väitteestä eri mieltä.

Pomoiltaan vähemmän tukea ilmoitti saaneensa noin joka neljäs vastaaja, mutta yli kolmannes ei kertonut tuen vähenemisestä.

Kyselyyn vastasi toukokuussa noin 3  000 Palvelualojen ammattiliitto PAMin jäsentä. Aineistossa oli mukana työssä käyviä ja lomautettuja, mutta ei työttömiä työntekijöitä.

(STT)

 » Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi