Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Tieliikennekuolemat vähenivät selvästi huhtikuussa – koronatilanne supisti liikenteen määrää

19.5.2020

Tieliikenteessä kuoli huhtikuussa 12 ihmistä, mikä on viisi vähemmän kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana, kertoivat Tilastokeskuksen tiistaina julkaisemat ennakkotiedot.

Onnettomuuksissa loukkaantui 234 ihmistä, mikä on 99 vähemmän kuin viime vuoden huhtikuussa. Tietoja on verrattu edellisvuoden vastaaviin ennakkotietoihin.

Kaikista tieliikenneonnettomuuksissa kuolleista kahdeksan oli liikkeellä henkilöautolla. Lisäksi teillä kuoli yksi jalankulkija, yksi polkupyöräilijä ja kaksi muuta tienkäyttäjää.

Kokonaisliikennemäärät ovat olleet korona-aikana tavallista pienemmät. Helsingin tieliikennekeskuksen päällikön Kari Tarkin mukaan huhtikuun alkupuolella koko maassa oli noin 30 prosenttia tavallista vähemmän liikennettä. Nyt liikennettä on noin 20 prosenttia tavanomaista vähemmän. Näiden lukujen vertailuviikkona on viikko 10 eli 2.-8. maaliskuuta.

(STT)

 » Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi