Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Suomessa hukkui viime vuonna 90 ihmistä, joista valtaosa oli miehiä

9.1.2020

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) mukaan Suomessa hukkui viime vuonna 90 ihmistä. Liiton tiedot ovat mediasta kerättyjä ennakkotietoja.

SUH kertoo, että hukkuneista valtaosa eli 70 oli miehiä. Naisia hukkuneista oli 14, ja kuuden sukupuoli ei ilmennyt tiedoista.
Ennakkotietojen lukema on pienempi kuin SUH:n toissa vuonna tilastoima. Vuonna 2018 hukkui liiton mukaan 94 ihmistä, vuonna 2017 hukkuneita puolestaan oli 83.

Aiempien vuosien tapaan suurin osa hukkui kesäkuukausina. Toukokuun ja elokuun välisenä aikana hukkuneita tilastoitiin 56.
Vesiliikenteessä ja uidessa tapahtuneita hukkumisia tilastoitiin molempia yli 20. Kuolemaan johtaneita sukellusonnettomuuksia oli kolme. Jäihin pudonneita hukkuneita tilastoitiin kuusi.

Liiton mukaan viime vuoden joulukuussa hukkuneita oli neljä. Yksi hukkumisista tapahtui jäihin vajoamisen seurauksena, mutta kolmessa muussa tapauksessa tapahtumien kulku jäi epäselväksi.

(STT)

 » Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi