Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Hyvää kansainvälistä työturvallisuuspäivää 26.4.2019!

25.4.2019

Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietetään Suomessa perjantaina 26.4 ja teemana tänä vuonna on "Perehdyttämisen hyvät käytännöt". Me EcoOnlinella haluamme auttaa yrityksiä turvallisemman työympäristön luomisessa ja teeman mukaisesti avaamme teille pääsyn valikoituihin e-oppeihimme, joita pääset katsomaan viikon ajan ilmaiseksi.

Hyvän työturvallisuuden peruskivenä ja tärkeimpänä ensi askeleena uusille työntekijöille ja kumppaneille toimii laadukas perehdyttäminen työhön ja työympäristöön. Etenkin kesäaikaan harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden saapuessa työpaikoille on erityisesti syytä panostaa kunnolliseen työturvallisuusperehdytykseen ja työpaikkojen vaarojen tiedostamiseen. Kesä on nuorille työntekijöille riskialtista aikaa. Tapaturmavakuutuskeskuksen mukaan eniten työtapaturmia tapahtuu 20-24 -vuotiaille työntekijöille. Kokeneiden työntekijöiden osalta jatkuva osaamisen ylläpito ja kehittäminen työuran eri vaiheissa auttavat organisaation korkean turvallisuustietoisuuden tason saavuttamisessa.

Osaaminen on avain vaarojen ennakointiin ja tapaturmien torjuntaan

Työturvallisuuden asiantuntijana EcoOnline haluaa auttaa asiakkaita paremman perehdytyksen polulla tarjoamalla yli 100 e-oppimateriaalia henkilöstön ja kumppaneiden työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin perehdytykseen ja osaamisen säännölliseen ylläpitoon. Materiaalit pohjautuvat aina parhaaseen asiantuntemukseen ja voimassaolevaan lainsäädäntöön. Materiaaleja voi käyttää tietoiskuina, itseopiskelussa, osana monimuotokoulutusta tai kouluttajan luentomateriaalina. Olemme toteuttaneet myös useita asiakaskohtaisia räätälöityjä työturvallisuusoppiratkaisuja valmiiden materiaalien pohjalta. Lisäksi monissa organisaatioissa työsuojeluhenkilöstö ja henkilöstön kehittäjät käyttävät Kouluttajalisenssiä helppona tietopankkina osana asiantuntijatyötään.

Haluatko kuulla lisää? Klikkaa tästä niin soitamme sinulle!

Ota sinäkin käyttöösi perehdyttämisen hyvät käytännöt. Täytä täällä oleva lomake ja katso ilmaiseksi valikoituja digitaalisia oppimateriaalejamme viikon ajan.

Hyvää kansainvälistä työturvallisuuspäivää 26.4.2019 ja turvallista työpäivää!

» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

< Edellinen | Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi