Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!EcoOnline laajenee Iso-Britanniaan ja Irlantiin

EcoOnline laajenee Iso-Britanniaan ja Irlantiin hankkimalla kemikaaliturvallisuuden hallinnan ohjelmistoihin ja palveluihin erikoistuneen DCM Compliancen.

EcoOnline on ostanut irlantilaisen DCM Compliance -yrityksen. Yritysosto avaa EcoOnlinelle pääsyn yhdelle Euroopan suurimmista markkinoista ja tarjoaa mahdollisuuden laajentua entisestään asiakkaiden kansainvälisen liiketoiminnan myötä.

- DCM on suurilla ja houkuttelevilla markkinoilla toimiva yritys, joka noudattaa samankaltaista liiketoimintamallia ja strategiaa kuin EcoOnline. Kaupan myötä EcoOnline vahvistaa asemaansa työturvallisuuden hallinnan ohjelmistojen tarjoajana, ostettuaan vuoden 2018 alussa myös suomalaisen työturvallisuuden asiantuntija- ja ohjelmistotalo 3T Ratkaisut Oy:n. DCM Compliance, 3T ja EcoOnline yhdessä pystyvät laajentumaan entistä nopeammin markkinoilla, joissa kokonaisvaltaisten HSEQ-palvelujen kysyntä myös kasvaa nopealla tahdilla, kertoo EcoOnlinen toimitusjohtaja Göran Lindö (kuvassa keskellä), mukanaan DCM Compliancelta myyntijohtaja Dermot Dinan (vas.) ja toimitusjohtaja Henry Mooney (oik.).

DCM:n vuotuinen kasvu on ollut yli 30 prosenttia vuosina 2015-2017, tuotteet vastaavat todistetusti markkinoiden tarpeita ja sillä vahvaa osaamista sekä tärkeitä asiakasreferenssejä Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa, kuten Procter & Gamble, Merck ja Kerry Group.

- Yhdistymällä EcoOnlineen, tulemme osaksi yhtä Euroopan johtavista kemikaaliturvallisuuden hallinnan ohjelmistojen ja palvelujen tarjoajista sekä pääsemme jakamaan osaamista ja parhaita käytäntöjä puolin ja toisin. Yhdessä voimme palvella asiakkaidemme tarpeita paremmin ja viedä kasvutarinaamme eteenpäin, toteaa Henry Mooney.

Lisätietoja:

Göran Lindö, toimitusjohtaja EcoOnline Group, puh: +47 452 00 660, goran.lindo@ecoonline.com

Henry Mooney, toimitusjohtaja DCM Compliance, puh: +35 3876206557, henry.mooney@dcmcompliance.comEcoOnline

EcoOnline on johtava työterveyden ja -turvallisuuden, ympäristövastuullisuuden ja laadunhallinnan ohjelmistojen (HSEQ) toimittaja, jonka tuotteet mahdollistavat lainmukaisen toiminnan käyttäjäystävällisellä ja kustannustehokkaalla tavalla. Yritys on perustettu vuonna 2000, sillä on 5000 asiakasta ja yli 100 työntekijää Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. EcoOnline kasvaa nopealla tahdilla ja sen tarjoamien palvelujen kysyntä lisääntyy kaikilla markkinoilla.

EcoOnlinen ydinliiketoimintaa on pilvipalvelupohjainen kemikaaliturvallisuuden hallinta, jonka avulla kemikaalien valmistajat, maahantuojat ja jakelijat voidaan yhdistää kemikaaleja käsitteleviin yrityksiin yhteisen tietokannan avulla. Tietokanta mahdollistaa lain mukaisen kemikaalin vaaroihin liittyvän dokumentaation jakamisen toimitusketjussa ja suositeltujen varotoimenpiteiden noudattamisen.

DCM Compliance

Yritys perustettiin toukokuussa 2004 ja yhtiö työllistää tällä hetkellä 25 kokopäiväistä työntekijää. DCM Compliance tarjoaa ohjelmistoja, ja palveluja, jotka auttavat organisaatioita noudattamaan terveys-, turvallisuus-, kuljetus- ja kemikaalisäädöksiä. Yrityksen asiakkaat tulevat monilta eri toimialoilta, kuten lääketeollisuus, lääkinnälliset laitteet, terveydenhuolto ja kemianteollisuus. DCM Compliance on ylpeä työtehokkuudestaan ja yrityksen kattavaa käyttöturvallisuustiedotteiden tietokantaa ja kemikaalihallintajärjestelmää käytetään maailmanlaajuisesti johtavissa yrityksissä.


(EcoOnline Oy, www.ecoonline.fi)

 
» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi