Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!EcoOnline osti Turvallisuusuutisia julkaisevan 3T Ratkaisut Oy:n

Kerava, 12.1.2018

Kemikaaliturvallisuuteen erikoistunut EcoOnline on ostanut työturvallisuuden asiantuntija- ja ohjelmistotalo 3T Ratkaisut Oy:n koko osakekannan. 3T on myös Turvallisuusuutiset.fi -palvelun tuottaja.

Kaupan myötä EcoOnline ja 3T Ratkaisut pystyvät yhdessä tarjoamaan asiakkailleen palveluja ja järjestelmiä, jotka kattavat kemikaaliturvallisuuden lisäksi työturvallisuuden ja -terveyden sekä laatu- ja ympäristöasioiden hallinnan.

"Nyt toteutettu yrityskauppa mahdollistaa asiakkaillemme monipuolisten HSEQ-palvelujen hankinnan kokonaisratkaisuna, joka sisältää tarvittavat järjestelmät, asiantuntijapalvelut sekä koulutukset", toteaa EcoOnline Oy:n maajohtaja Kari Eilamo. "HSEQ Online ja 3T Monitor asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita myös käyttöturvallisuustiedotteiden paremmasta hallinnasta ja kemikaaliturvallisuuden johtamisesta. EcoOnlinen laadukkaat työkalut ovat siihen oiva ratkaisu. Lisäksi voimme jatkossa tarjota entistä laajemman valikoiman koulutuksia niin verkossa kuin perinteisin metodein", lisää 3T Ratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Marko Vuorinen.

3T Ratkaisut Oy jatkaa kaupan jälkeen edelleen omana yhtiönään ja nykyisellä henkilöstöllä. Myös asiakassopimukset ja palvelut kuten Turvallisuusuutiset.fi säilyvät ennallaan.

 

Lisätietoja:

Marko Vuorinen, Toimitusjohtaja, 3T Ratkaisut Oy, www.3tratkaisut.fi, puh. 040 517 7675, marko.vuorinen@3tratkaisut.fi

Kari Eilamo, Maajohtaja, EcoOnline Oy, www.ecoonline.fi, puh. 040 775 8395, kari.eilamo@ecoonline.com


EcoOnline on Pohjoismaiden johtava kemikaalitiedon hallintaa helpottavien järjestelmien toimittaja kemikaalien valmistajille, maahantuojille, jakelijoille sekä loppukäyttäjille. EcoOnlinen ratkaisut auttavat kemikaalien ja käyttöturvallisuustiedotteiden hallinnassa ja riskiarviointien laatimisessa sekä toimitusketjun tiedonkulussa. EcoOnlinen palveluksessa on noin 100 työntekijää, joista 18 työskentelee Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 9.1 M€.

3T Ratkaisut Oy auttaa työpaikkoja työturvallisuuden, työolojen ja tuottavuuden tuloksellisessa johtamisessa. 3T:n ratkaisuissa yhdistyvät tutkitut, edelläkävijäyritysten kanssa testatut menetelmät ja moderni teknologia. HSEQ Online pilvipalvelulla voidaan varmistaa lakisääteisten velvoitteiden ja johtamisjärjestelmien vaatimusten täyttyminen. Lisäksi yritys tarjoaa henkilöstön koulutukseen yli 100:n digitaalisen oppimateriaalin kirjaston, esimiesten valmennusta ja yrityskohtaisia asiantuntijapalveluita. 3T Ratkaisujen palveluksessa on 14 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 1.2 M€.

 

(3T Ratkaisut Oy, tiedote)

 

 

 

EcoOnlinen maajohtaja Kari Eilamo (kuvassa oikealla) vastaanotti 3T:n hallituksen puheenjohtajuuden Heikki Laitiselta (vas). Kuvassa keskellä toimitusjohtajana jatkava Marko Vuorinen

 

 

 

 » Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

< Edellinen | Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi