Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Farmarin suojaintutkinto verkossa - Melan ja 3T Ratkaisut Oy:n yhteistyön tulos

5.4.2017

Farmarin suojaintutkinto on Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen eli Melan julkaisema uusi verkkokoulutus, joka innostaa testaamaan tietoja ja kouluttautumaan maatalouden henkilönsuojainasioissa. Suoritetusta koulutuksesta myönnetään suojaindiplomi. Koulutuskokonaisuus on maksuton.

Suojaintutkinto sopii kaikille maatalouden parissa työskenteleville, erityisesti maatalousyrittäjille ja alan opiskelijoille. Verkkokoulutuksessa perehdytään monipuolisesti maatalouden henkilönsuojaimiin. Tutkintoon kuuluu seitsemän osiota: hengityksen, kuulon, silmien, pään, käsien ja jalkojen suojaus sekä turvallinen työvaatetus. Jokainen osio kestää noin 15 minuuttia. Suojaintutkinnon voi suorittaa joko kerralla tai osissa.

Verkko-opiskelu koostuu ytimekkäistä tietoiskuista, monipuolisista välitesteistä ja kokoavasta lopputentistä. Tehtäviä saa kokeilla niin monta kertaa kuin oman oppimisen kannalta on tarpeellista. Onnistuneesta suorituksesta saa suojaindiplomin ja oikeuden käyttää suojainmestarin arvonimeä.

Tutkinnon suorittanut on todistanut pätevyytensä maatalouden riskienhallinnassa ja osoittanut valmiutensa työskennellä turvallisesti maatilan töissä.

Suojaintutkinto on toteutettu 3T Ratkaisut Oy:n ja Melan työhyvinvointitiimin yhteistyönä.

» Siirry Farmarin suojaintutkintoon

Maalis-huhtikuun aikana rekisteröityneiden tutkinnonsuorittajien kesken arvotaan lukuisia suojainpalkintoja.

3T Ratkaisut Oy on johtava suomalainen työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin asiantuntija- ja ohjelmistoyritys sekä e-oppimisen palkittu edelläkävijä. Yli 15 vuoden ajan 3T Ratkaisut on auttanut työpaikkoja työturvallisuuden, tuottavuuden, työhyvinvoinnin ja -terveyden tuloksellisessa johtamisessa. Ratkaisuissa yhdistyvät luotettavat menetelmät ja laadukkaat digitaaliset työkalut. Farmarin suojaintutkinto on tähän osaamiseen ja vankkaan kokemukseen perustuva taidonnäyte.

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa kattavasti ja tehokkaasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin. Mela huolehtii asiakkaidensa lakisääteisistä työeläke- ja työtapaturmavakuutuksista ja hoitaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ryhmähenkivakuutusta, luopumistukea, Mela-sairauspäivärahaa, maatalouslomitusta ja annamme työturvallisuusopastusta. Melan tarjoamasta sosiaaliturvasta nauttii noin 200 000 asiakasta.

(Mela ja 3T Ratkaisut Oy)

Verkko-opiskelu sisältää tietoiskuja, välitestejä ja lopputentin.


 

 
» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi