Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Valmiina hidastamaan? Tapaturmapäivää vietetään 13.1.

4.1.2017

Perjantaina 13. tammikuuta järjestettävä Tapaturmapäivä kiinnittää jälleen huomion kiireeseen ja sen aiheuttamiin vahinkoihin.
Tapaturmapäivää vietetään teemalla hopulle loppu.

Kampanja muistuttaa kiireen ja stressin vaikutuksesta tapaturmien syntyyn niin kotona, töissä kuin liikenteessä. Samalla Tapaturmapäivä kannustaa jokaista hidastamaan hetkeksi tahtia.

Osallistu somessa tai työpaikalla

Työyhteisöjä kannustetaan osallistumaan Tapaturmapäivään. Työpaikalla voi järjestää yhteisen kiireettömän hetken ja miettiä samalla keinoja työtapaturmien ehkäisemiseksi. Keskustelun tukena voi käyttää Tapaturmapäivän verkkosivujen materiaalia.

Tapaturmapäivä näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Tapaturmapäivään voi osallistua kuvaamalla oman kiireettömän hetkensä ja jakamalla sen sosiaalisessa mediassa tunnisteella #hopulleloppu. Osallistuneiden kesken arvotaan Canonin PowerShot SX720 HS -digikamera.

Tapaturmia ehkäistään yhteistyöllä

Suomessa sattuu vuosittain yli miljoona tapaturmaa. Vuonna 2014 tapaturman seurauksena kuoli Suomessa yhteensä 2 476 ihmistä. Yleisin kuolemaan johtanut tapaturma oli kaatuminen tai putoaminen. Tapaturmiin ja niiden ehkäisyyn on siis syytä kiinnittää edelleen huomiota.

Tapaturmapäivää on vietetty vuodesta 1995 alkaen. Tapaturmapäivä-kampanjasta vastaa monisektorinen yhteistyöryhmä, jonka puheenjohtaja toimii sosiaali- ja terveysministeriö. Kampanjan viestintää koordinoi Suomen Punainen Risti.

tapaturmapaiva.fi

(STM)


3T:n e-oppimateriaalit Tapaturmapäivän kunniaksi nyt ilmaiseksi tutustuttavissa!

Tutustu 3T:n laajaan työturvallisuus- ja työhyvinvointiaiheiseen e-oppivalikoimaan nyt veloituksetta kahden päivän ajan. E-opit ovat muuttamassa uudelle käyttöalustalle - käytä tilaisuus hyödyksesi ja käy heti katsomassa, miltä organisaationne koulutukset voisivat tulevaisuudessa näyttää!

» E-oppeihin

Kysy lisää, miten 3T:n e-opit saadaan helposti käyttöön organisaatiossanne! 

myynti@3tratkaisut.fi

(3T Ratkaisut Oy)

 » Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi