Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!

3T Ratkaisut Oy - LuotettavaSkanska palkitsi Lumonin turvallisimpana yhteistyökumppanina Keski-Suomessa

 

20.12.2016

Lumon Suomi Oy on saanut Skanskan järjestämässä työturvallisuusseminaarissa Jyväskylässä turvallisimman yhteistyökumppanin palkinnon. Laajavuoren Rantasipissä seminaariin osallistui noin 150 rakennusalan ammattilaista.

Skanska järjesti aliurakoitsijoilleen työturvallisuusseminaarin Keski-Suomessa jo yhdeksättä kertaa. Seminaareissa Skanska on kertonut yhteistyökumppaneilleen turvallisen työskentelyn merkityksestä rakentamisessa. Turvallisuutta on käsitelty vuosien varrella useasta näkökulmasta, niin turvallisen työn suunnittelun, suojaimien ja yksilön merkityksen kautta.

"Lumon on toiminut vastuullisesti ja esimerkillisesti työturvallisuusasioissa. Heillä on ollut myös huomattavaa oma-aloitteisuutta ja turvallisuutta edistäviä toimenpiteitä työmaalla", kertoo Skanskan Keski-Suomen yksikönjohtaja Jorma Mustakangas palkinnon perusteluista.

"Palkinto on osoitus siitä, että Lumonilla työturvallisuusasiat ovat kunnossa ja olemme vastuullinen yhteistyökumppani. Kiinnitämme työturvallisuuteen huomiota päivittäin", toteaa Lumon Suomi Oy:n turvallisuuspäällikkö Veikko Nissilä. "On hienoa, että tavoitteemme turvallisessa työskentelyssä ovat samat Skanskalla ja Lumonilla: Haluamme, että jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin", Nissilä jatkaa.

Skanskan työmailla tapaturmia sattuu ali- tai sivuhankkijayritysten henkilöstölle kolme kertaa niin usein kuin Skanskan omille työntekijöille. "Turvallisuustyömme koskee tämän vuoksi kaikkia työmaillamme työskenteleviä. Aliurakoitsijamme pääsevät esimerkiksi suorittamaan Skanskan työturvallisuuskursseja verkossa, ja järjestämme työturvallisuusaiheisia koulutuksia ja tapahtumia, joihin aliurakoitsijat kutsutaan mukaan", sanoo Mustakangas.

 

 

(Skanska Oy)
» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.3tonline.fi

< Edellinen | Seuraava >

<< Takaisin

Kommentoi uutista

Ladataan kommentteja, hetki...


HSEQ Online - Kattava, ketterä ja kehittyvä pilvipalvelu

Palvelun tarjoaa: 3T Ratkaisut Oy - Ratkaisevasti parempi työpäivä


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut / EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.3tratkaisut.fi