Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Anne Berner avaa logistiikan, turvallisuuden ja työhyvinvoinnin suurtapahtuman

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner avaa Logistiikka-messut ja samanaikaisesti pidettävät EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.-15.9.2016 järjestettävä tapahtumakokonaisuus tuo ensi kertaa yhteen turvallisuuden, työhyvinvoinnin sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset. Messujen yhteydessä 13.-14.9. toteutetaan myös ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävät Työterveyspäivät teemalla Tositarkoituksella työstä.

Ministeri Berner nostaa puheenvuorossaan esille Liikennekaari-hankkeen, jolla on tarkoitus edistää uuden teknologian, digitalisaation ja uusien liiketoimintakonseptien käyttöönottoa. Avoimella datalla ja tietovarantojen paremmalla hyödyntämisellä luodaan edellytyksiä uusille liiketoimintaideoille.

Työturvallisuus on yhteinen nimittäjä alasta riippumatta

- Työelämän muutokset sekä yleinen turvallisuustilanne maailmassa vaikuttavat siihen, että turvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvät asiat nousevat tärkeiksi teemoiksi alasta riippumatta. Esimerkiksi Suomen markkinoilla monet toimistoratkaisuja tarjoavat toimijat ovat laajentaneet toimintaansa työturvallisuuden tuotteisiin ja palveluihin. EuroSafety-messujen sisällön ajankohtaisuudesta ja kiinnostuksesta kertoo se, että tapahtumasta on jo 80 % varattu ja mukana on myös uusia turvallisuusalan toimijoita esimerkiksi Italiasta, Tanskasta, Puolasta ja Ruotsista. Logistiikassa varastotekniikan tehostamistarpeet ja automaatioratkaisut tarkoittavat, että työturvallisuuteen kiinnitetään enemmän huomiota. Työhyvinvoinnilla ja työnjohtamisella on uudistuksissa iso rooli, sanoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Logistiikka-messuilla puhuttaa automaation ja digitalisaation merkitys sisälogistiikassa, verkkokauppalogistiikka sekä logistiikan korostuva vaikutus sosiaali- ja terveysalan rakenteellisissa muutoksissa. EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messuilla käsitellään muun muassa työsuojelun kehittymistä ja tapaturmien vähentämistä.

Työterveyspäivien aiheina työkyky ja digitaalisuuden hyödyntäminen työssä

Työterveyspäivät toteutetaan 13.-14.9.2016 EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messujen yhteydessä. Vuoden 2016 teema on Tositarkoituksella työstä. Kaksipäiväisen seminaarin aiheita ovat muun muassa työkyvyn johtaminen, terveellinen työ elämän eri vaihessa, turvallinen työympäristö ja hyvä työyhteisö. Puheenvuoroissa esitellään tutkimus- ja kehittämishankkeiden tuloksia sekä käytännön ratkaisuja ja työkaluja työpaikoille.

- Tarkoituksemme on järjestää ajankohtaisseminaari työterveyden, työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ammattilaisille ja esitellä osaa aiheista myös kaikille messuvieraille messuosastomme kautta. Työterveyspäivien keskeisenä viestinä on, että työkykyyn panostaminen kannattaa aina. Asiantuntijoiden johdolla käsitellään hyviä työterveysyhteistyön käytänteitä ja onnistumisia erilaisissa työhyvinvointiin vaikuttavissa hankkeissa. Esillä on keskeisesti myös digitaalisuuden hyödyntäminen työssä, kertoo johtaja Marja Tuomainen Työterveyslaitokselta.

Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto. Työterveyslaitos järjestää messujen yhteydessä 13.-14.9.2016 Työterveyspäivät.

Lisätiedot: www.eurosafety.fi , www.tyohyvinvointimessut.fi , www.logistiikkamessut.fi

(Tampereen Messut)

 

 

3T Ratkaisut messuilla mukana osastolla A1000 sekä seminaarissa: Älä mene metsään vaan pilveen - HSEQ Online!

Miniseminaari järjestetään jokaisena messupäivänä 13.-15.9.2016: tiistaina ja keskiviikkona klo 11-12 sekä torstaina 12-13 Seminaaritila Marsissa, (2.krs. seminaarikeskus)

Teknologian kehittyminen tuo ennennäkemättömät mahdollisuudet työturvallisuuden ja -terveyden johtamiseen tuottavasti. Moderni HSEQ Online -verkkopalvelu automatisoi prosessit saumattomasti yhteen ja varmistaa sekä lakisääteisten että johtamisjärjestelmien (ISO, OHSAS) vaatimusten täyttymisen. Laajimmillaan samalla palvelulla voi hoitaa työturvallisuuden ja työkyvyn sekä laatu- ja ympäristöasioiden menettelyt, koulutuksen ja lakiseurannan. Samalla saadaan koko henkilöstö mukaan kehittämistyöhön, mikä on hyvän (turvallisuus)kulttuurin edellytys. Tule paikan päälle kuulemaan ja näkemään lisää!

Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!

Lisäksi järjestämme tietoiskun "Työturvallisuutta jaksaa johtaa, kun on pelit ja vehkeet" tiistaina 13.9. klo 14.15-14.45 A-hallin Hyvinvointialueella.  

Lisätietoa: johdon assistentti Evita Riipinen, evita.riipinen@3tratkaisut.fi, puh. 010 2310 340  

Lue lisää seminaarista ja messujen muusta ohjelmasta!» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi