Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!

3T Ratkaisut Oy - LuotettavaEteran Työkykypalkintoehdokkaat 2015 valittu

07.09.2015

Eläkevakuutusyhtiö Etera palkitsee työkyvyn edistämisessä ansioituneen yrityksen lokakuussa. Vuoden 2015 Työkykypalkintoehdokkaat on valittu. Viiden finalistin joukosta voittajan valitsee sisustusarkkitehti, kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

Etera tekee aktiivisesti töitä suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. Työkykyriskien tunnistamisella ja hallinnalla on saatu hyviä tuloksia aikaan.

- Haluamme nostaa esiin työkyvyn edistämisessä onnistuneita yrityksiä ja omalta osaltamme kiittää hyvästä työstä, Eteran toimitusjohtaja Stefan Björkman sanoo.

Viisi finalistiyritystä valittu

Eteran raati valitsi viisi finalistia Työkykypalkintoehdokkaaksi. Kriteerinä oli suunnitelmallinen ja tuloksekas työhyvinvointityö.

Eteran Työkykypalkintoehdokkaat 2015 ovat eQ Oyj, Exoteriko Oy, Herman Andersson Oy, StaffPoint-konserni ja UPM Silvesta.   

- Asiakasyrityksissämme tehdään hienoa työtä työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Finalistien joukossa on viisi erikokoista eri alan yritystä eri puolilta Suomea. Mitään ainoata oikeata kaavaa ei ole. Yritykset ovat erilaisia ja toimenpiteet hyvin erilaisia, vaikka päätavoitteet ovat samat, Björkman sanoo.

Voittajan valitsee Stefan Lindfors

Viiden finalistin joukosta voittajan valitsee tänä vuonna sisustusarkkitehti, kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

- Voittajan valinnan uskoimme tänä vuonna Stefan Lindforsin päätettäväksi. On mielenkiintoista ja jopa hieman jännittävää nähdä, millaisiin asioihin hän tulee kiinnittämään huomiota valinnassaan, Björkman jatkaa. 

Stefan Lindfors kiertää syyskuun aikana finalistiyrityksissä ja selvittää, mitä yrityksissä on tehty työhyvinvoinnin edistämiseksi.
- Itse korostan aina yhteistyön ja kommunikoinnin merkitystä. Mikään yritys ei toimi, jos sisäinen kemia ei ole hanskassa, Lindfors summaa.

Eteran Työkykypalkinnon voittaja julkistetaan 22.10.2015 ja palkitaan Stefan Lindforsin suunnittelemalla työkykypalkinnolla. 

Eteran Työkykypalkinto jaetaan tässä muodossa ensimmäistä kertaa. Jatkossa palkinto jaetaan vuosittain.

 

(Etera)
» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.3tonline.fi

< Edellinen | Seuraava >

<< Takaisin

Kommentoi uutista

Ladataan kommentteja, hetki...


HSEQ Online - Kattava, ketterä ja kehittyvä pilvipalvelu

Palvelun tarjoaa: 3T Ratkaisut Oy - Ratkaisevasti parempi työpäivä


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut / EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.3tratkaisut.fi