Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Työympäristön ansiokkaita kehittäjiä palkittiin

13.11.2014

Juha Hetemäki, Paavo Hirvikoski ja Juha Pesola saivat tänään työympäristötyön erityisansiomitalin pitkästä ja ansiokkaasta toiminnastaan työympäristön kehittämiseksi. Mitalit luovutti sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty.

Juha Hetemäki on Skanskan talonrakentamisen toimialajohtaja, jonka johdolla Skanska julkaisi vuonna 2004 ensimmäisen valtakunnallisen työturvallisuuden toimintaohjelman Suomessa. Ohjelmaan oli koottu toimia, joilla parannetaan sekä työturvallisuutta että rakennusalan tuottavuutta.

Hetemäki on edistänyt ajattelua, jonka mukaan turvallisuus ei merkitse pelkästään tapaturmattomuutta vaan myös sitä, että työt tehdään suunnitelmallisesti ja kerralla oikein.

ABB Oy:n turvallisuuspäällikkö Paavo Hirvikoski on määrätietoisesti vienyt suomalaista työturvallisuuskulttuuria eteenpäin ja toiminut työturvallisuusasioiden lähettiläänä kansainvälisestikin. Hän on ollut mukana kehittämässä kansainvälistä työturvallisuuskorttikoulutusta Suomessa ja kouluttamassa tuhansia ABB:n työntekijöitä.

Hirvikoski on aktiivisesti osallistunut Työsuojelupäälliköt ry:n toimintaan ja tuonut oman kokemuksensa näin muiden käyttöön.

Työympäristöpäällikkö Juha Pesola on toiminut pitkään Metallityöväen Liitossa työturvallisuuteen, työterveyteen ja työympäristötyöhön liittyvissä tehtävissä. Hän on ollut merkittävällä tavalla kehittämässä teknologiateollisuuden työturvallisuutta.

Pesola on Metallityöväen Liiton edustaja Hyvä työ - Pidempi työura -hankkeen johtoryhmässä. Toinen ajankohtainen hanke, jossa Pesola on mukana, on Teknologiateollisuuden työkaarimalli.

Sosiaali- ja terveysministeri luovuttaa erityisansiomitalit Tapaturmavakuutuslaitosten liiton yhteydessä toimivan työympäristömitalitoimikunnan esityksestä vuosittain. Mitalit myönnetään erityisen ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta valtakunnallisesta työstä työympäristön kehittämiseksi.

 

(STM)

Erityisansiomitalit luovutetaan vuosittain ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta valtakunnallisesta työstä työympäristön kehittämiseksi. 

3T Ratkaisut Oy onnittelee palkittuja!


3T Kouluttajalisenssi avuksi työturvallisuustyöhön

Palkituista Paavo Hirvikoski ja Juha Pesola ovat molemmat 3T Kouluttajalisenssiläisiä. Lisenssillä saat kasvavan työhyvinvointi- ja työturvallisuusaiheisten multimedioiden valikoiman ja muita työkaluja helposti käyttöösi jo tänään:

» Tutustu 3T Kouluttajalisenssiin ja tilaa!

3T Kouluttajalisenssin avulla voit mm.:

  • perehdyttää uusia työntekijöitä
  • nostaa nykyisen henkilöstön turvallisuustietoisuutta
  • vahvistaa esimiesvalmennusten työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin osuutta
  • kouluttaa työryhmiä riskien arviointiin ja muihin turvallisuusjohtamisen menetelmiin
  • herätellä johto ja esimiehet ymmärtämään vastuunsa ja roolinsa
  • ylläpitää ja laajentaa omaa osaamistasi

» Tutustu 3T Kouluttajalisenssin käyttäjäkyselyn tuloksiin

(3T Ratkaisut Oy)
» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi