Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Sivusto työpaikkojen paloturvallisuuden parantamiseen

Uusi paloturvallisuuden perehdytysaineisto tukee monipuolisesti yritysten ja yhteisöjen paloturvallisuuden parantamista.

Paloturvallisuus.info -verkkosivustolta löytyvän aineiston avulla työnantajat voivat toteuttaa työntekijöidensä lakisääteisen perehdytyksen ja samalla edesauttaa pelastussuunnitelman jalkauttamista. Aineisto antaa mahdollisuuden myös työpaikan yksilöllisten ominaisuuksien huomioonottamiseen. Sivuston ovat toteuttaneet yhteistyössä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja Suomen Palopäällystöliitto.

Yritys voi valita paloturvallisuus.info -sivuston perehdyttämisaineistoista sellaisia osioita, jotka liittyvät oleellisesti juuri kyseisen työyhteisön työ- ja toimintaympäristöön. Lisäksi aineistoa voidaan täydentää työpaikan omilla tiedoilla. Näin aineistosta voidaan muokata yksilöllinen paloturvallisuuden perehdytyspaketti.

Tavoitteena on kannustaa työpaikkoja tulipalojen ehkäisyyn ja avustaa työntekijöiden perehdyttämisessä paloturvallisuuteen ja pelastustoimintaan. Sivustolta löytyy aineistoa myös tulitöistä, alkusammutuksesta ja erityisryhmien paloturvallisuudesta. Tarjolla on koulutusaineistoja, materiaalivinkkejä ja koulutustietoja.

Sivustosta on hyötyä kaikille kansalaisille

Erityisryhmien paloturvallisuutta koskeva materiaali on tarkoitettu paitsi henkilökunnan perehdytykseen myös terveydenhuollon opiskelijoiden koulutukseen. Sivusto sisältää lisäksi materiaalia asumisen paloturvallisuuden tarkastamiseen. Sitä voivat hyödyntää niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset työssään kuin tavalliset kansalaisetkin. Erityisryhmiin kuuluvien ihmisten toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi ikääntymisen tai sairauden vuoksi.

Asumisen välilehdeltä löytyy myös linkki asuntosprinklaamista käsittelevään videoon sekä materiaaleihin, joissa esitellään automaattisten sammutuslaitteistojen ihmishenkiä säästäneitä tapauksia.

Paloturvallisuus.info -sivusto on toteutettu Palosuojelurahaston avustuksella Suomen Palopäällystöliiton ja SPEKin yhteistyönä.

 

Lisätietoja:

» www.paloturvallisuus.info

 

(Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK)

 


» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

< Edellinen | Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi