Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Kansainvälinen turvallisuusalan suurmessutapahtuma syyskuussa Tampereella

16.8.2012 

Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusalan suurmessutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syyskuussa. Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin ammattilaiset kokoontuvat kansainvälisille Turvallisuus-, Security- ja Työhyvinvointi-messuille 5.-7.9.2012. Turvallisuus-messut toteutetaan nyt jo 13. kerran. Niiden rinnalla pidetään neljännen kerran Työhyvinvointi-messut sekä Security-messut, jotka aiemmin tunnettiin nimellä Kiinteistöturvallisuus. Messut avaa sisäasiainministeri Päivi Räsänen ja messutapahtuman avajaispäivänä julkistetaan myös Vuoden Palomies 2012 sekä järjestetään Suomen suurin poistumisharjoitus.

Turvallisuus-messut nostavat esille pelastustoimen, työturvallisuuden, ympäristöturvallisuuden ja ensiavun. Työhyvinvointi-messut keskittyvät työterveyteen, työsuojeluun, työkykyyn sekä alan neuvontaan, koulutukseen ja konsultointiin. Security-messujen pääteemat ovat asuminen ja henkilöturvallisuus, yritysturvallisuus ja riskien hallinta sekä tekniset ratkaisut ja koulutus. Turvallisuuden suurmessutapahtumassa on kolmessa hallissa esillä yhteensä yli 350 tuoteryhmää ja yli 200 näytteilleasettajaa. Kävijöitä messuilla on viime vuosina ollut yli 12 000.

Turvallisuuden ja työhyvinvoinnin ykkösmessutapahtumassa ammattilaiset pääsevät keskustelemaan alan haasteista ja mahdollisuuksista, tutustumaan uutuustuotteisiin ja -palveluihin sekä verkostoitumaan. Messujen ohjelma on nyt laajempi kuin edellisillä messuilla vuonna 2010. Erilaisten työnäytösten lisäksi ohjelmassa on kaikkiaan lähes 80 seminaaria tai tietoiskua, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa alan huippuasiantuntijoiden johdolla.

Turvallisuus-messuilla nähdään useita työnäytöksiä muun muassa palojen sammuttamiseen ja pelastautumiseen liittyen. Vauhtia on luvassa myös Palomies-kilpailussa. Messujen seminaari- ja tietoiskutarjonta käsittelee aiheita aina palo- ja pelastusalan työturvallisuudesta tulitöihin, alkusammutukseen ja turvallisuuden johtamiseen.

Työhyvinvointi-messut lupaavat kävijöille monipuolisesti tietoa työhyvinvoinnin tueksi ja tarjoavat ensimmäistä kertaa myös tykytoimintaa. Messuvieraat voivat osallistua muun muassa maksuttomiin jumppahetkiin, kehonkoostumus- ja verenpainemittauksiin sekä pyöräergometri- ja puristusvoimatesteihin. Tietoiskuaiheita ovat muun muassa ylivireystilan vaikutukset työssäjaksamiseen, esimies työkyvyn tukena, sairauspoissaolot, väkivaltatilanteista selviäminen, psykofyysinen fysioterapia työssäjaksamisen tukena, työyhteisön erilaiset ihmistyypit sekä työympäristön valaistuksen vaikutukset turvallisuuteen ja työhyvinvointiin.

Security-messuilla keskitytään kokonaisvaltaisesti turvallisuustekniikkaan, alan palveluihin ja tuotteisiin. Esillä on sekä kiinteistöjen turvallisuustekniikkaa että henkilöturvallisuusratkaisuja.

Turvallisuus järjestetään A- ja C-halleissa, Työhyvinvointi A-hallissa ja Security D-hallissa. Messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä alan yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

3T Ratkaisut Oy on mukana Työhyvinvointi-messuilla A-hallissa, osasto A99. Tervetuloa!

Rekisteröidy ennakkoon kävijäksi, pääset maksutta sisään:

» www.tyohyvinvointimessut.fi/

» www.turvallisuusmessut.fi/

(Tampereen Messut Oy  ja Turvallisuusuutiset.fi)

 

 

 

 

3T Ratkaisut esittelee Työhyvinvointi 2012 -messuilla jälleen jotain uutta!

Tervetuloa tutustumaan uuteen 3T eOpistoon!

3T eOpiston sisältö hallintatyökaluineen on ainutlaatuinen kokonaisuus.
Sen avulla voit suunnitella, kohdistaa, toteuttaa ja todentaa yrityksenne työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden koulutukset.

Mukana on Euroopan laajin aihepiirin opetusmultimedioiden valikoima.
Palvelussa on kaikki mitä tarvitset henkilöstösi tyhy- ja työturvaosaamisen kehittämiseksi, helposti ja kätevästi verkossa!

 

 

 

 

 

Osastomme tunnistat vanhasta Lontoon bussista!

 

 
» Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi