Käyttäjätunnus

Salasana


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Suomalaisen yritysjohdon työhyvinvointi on parantunut

28.3.2011 

Suomalaisen yritysjohdon työhyvinvointi on parantunut huomattavasti viimeisen vuoden aikana.

Tulos käy ilmi Tapiola-ryhmän pk-yritysten johdon työhyvinvointia selvittäneestä kyselystä.  Valtaosa yritysjohdosta tunsi, että heidän työnsä oli hyvin hallinnassa.

Yritysjohdon henkilökohtaisen hyvinvoinnin kokemus on parantunut huomattavasti viime vuodesta. 77 prosenttia vastaajista arvioi oman työhyvinvointinsa olevan hyvä tai erinomainen, kun vastaava luku vuonna 2010 oli 67 prosenttia. Hyvinvointia kuvaava luku oli vuoden 2009 tutkimuksessa 77 prosenttia, joten viime vuosi näyttää olleen erityisen heikko johtajan oman hyvinvoinnin kannalta.

- Työhyvinvointi on palannut entiselle tasolle viime vuoden notkahduksen jälkeen. Tähän on varmasti vaikuttanut taloudellisen tilanteen paraneminen, yhtiöryhmän johtaja Jari Sundström sanoo.

Taloudellisen tilanteen paraneminen näkyi myös yritysten henkilöstössä. Kyselyssä johdolta tiedusteltiin, onko taloudellinen epävarmuus vaikuttanut henkilöstön hyvinvointiin. Vastaajien näkemykset olivat positiivisempia kuin viime vuonna.

- Vuosien 2008-2009 taloudellinen tilanne ja kustannussäästöt vaikuttivat negatiivisesti työn mielekkyyteen. Nyt menee taas paremmin, on aika nauttia tilanteesta, eräs vastaaja kirjoitti tutkimuksen avoimiin vastauksiin.

(Tapiola)

 » Lue miten parannat työturvallisuutta ja työhyvinvointia työpaikallasi: www.ecoonline.fi

Seuraava >

<< Takaisin


Palvelun tarjoaa: EcoOnline Oy


Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi