Käyttäjätunnus

Salasana


Lisenssien tilaaminen
Tilaus- ja käyttöehdot


» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!


Uusi palvelu työsuojelumääräysten seurantaan ja vastuiden ymmärtämiseen

Uusi verkkopalvelu auttaa pykäläviidakossa

Suomen EU-jäsenyyden myötä työturvallisuutta ja työterveyttä koskeva lainsäädäntö uusiutuu ja täydentyy vauhdilla. Vauhti ei näytä hiljenevän, vaikka EU:ssa toisaalta pyritään pienentämään yritysten niin sanottua ”hallinnollista taakkaa”. 

Turvallisuusuutiset.fi verkkopalvelussa on avattu uuden sukupolven lakiseuranta. Se keskittyy työturvallisuuden ja työterveyden alaan ja sisältää työpaikalla nähtävänä pidettävien säädösten lisäksi muun muassa keskeiset kemikaali- ja tuoteturvallisuutta koskevat määräykset.

Palvelu seuraa säädösten muutoksia valmisteluvaiheesta lopulliseen hyväksyntään saakka, mikä pitää lukijan aina ajan tasalla. Monista vaikeaselkoisista säädöksistä on mukana myös 3T:n asiantuntijoiden laatima selkokielinen versio. Lisäksi 3T Lakiseurannasta löytyy yli 200 tapauksen oikeuden päätösten arkisto, joka täydentyy jatkuvasti. Mukana on kaikkien oikeusasteiden päätöksiä.

Turvallisuusuutiset.fi on 3T Ratkaisut Oy:n ylläpitämä työturvallisuuteen ja työterveyteen keskittyvä verkkopalvelu. Suuri osa sisällöstä on maksutta käytettävissä, kuten päivittäiset alan uutiset. Nyt avattu uusi 3T Lakiseuranta täydentää maksullisia palveluja. Niihin kuuluu myös Euroopan laajin turvallisuusaiheisten opetusmultimedioiden kirjasto.

3T Lakiseurantaan voit tutustua osoitteessa: www.turvallisuusuutiset.fi/lakiseurantaBookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi