Käyttäjätunnus

SalasanaNäillä sivuilla on rakennuskonevuokraamojen ja työmaiden käyttöön tarkoitettuja opetusmultimedioita ja tarkistuslistoja. Niiden tarkoituksena on edistää koneiden oikeaa ja turvallista käyttöä.

Tarkistuslistoja on eri käyttötarkoituksiin, kuten oikean välineen valintaan, kuljetuksen turvallisuuden varmistamiseen, käyttöönotto- ja kunnossapitotarkastuksen tekemiseen ja välineen turvalliseen käyttämiseen työmaalla. Suomenkielisten listojen lisäksi tarjolla on kieliversioita. Tarkistuslistat voi tallentaa itselle ja tulostaa.

Multimediat sopivat rakennuskoneiden turvallisen käytön opastukseen. Niitä voi käyttää sekä itseopiskeluun että luennon tukena. Multimediat ovat vapaasti käytettävissä 1.4.2016 saakka näillä sivuilla internetin välityksellä. Ne ovat yhteensopivat tarkistuslistojen kanssa, mutta asiat on selvitetty tarkistuslistoja laajemmin. Tarkistuslistat sopivat multimedioiden käytön yhteydessä jaettavaksi materiaaliksi.


Henkilönostimet Sähköistyskalusto
Nosturit ja alamies Telineet
Kurottajat


Materiaalit on laadittu yhteistyöhankkeessa, jonka osapuolia 3T Ratkaisut Oy:n lisäksi olivat Teknisen Kaupan Liiton Rakennuskonejaosto (Tukkukauppojen Yrityspalvelu Oy), Rakennuskonepäälliköt ry, Ramirent Finland Oy, Cramo Oyj, NCC Rakennus Oy, YIT Kalusto Oy, SRV Yhtiöt Oy, Skanska Rakennuskone Oy, Telinekataja Oy, Talonrakennusteollisuus ry ja Infra ry. Työsuojelurahasto on tukenut hanketta osarahoituksella.

Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi