Käyttäjätunnus

Salasana


Viikon nostot

Tuoteilmoitushinnasto


Tapaturmaraportit
Menetelmiä ja oppaita
Juttuarkisto
Rakennuskoneet

Oikeuden päätökset
Työkaluja» 3T LAKISEURANTA
Pysy mukana lain muutoksissa!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» 3T KOULUTTAJALISENSSI Lisävirtaa turvallisuuskoulutukseen!Ongelmat ja ratkaisut (FAQ)


1. Miksi kurssia avatessa tulee virhesivu "Et ole kirjautunut tai sinulla ei ole oikeuksia lukea tätä sivua. "?

Oletko tilannut 3T Kouluttajalisenssin ja kirjautunut sisään? 3T Multimediakirjasto on maksullinen Demot-aihepiiriä lukuun ottamatta. Olet kirjautunut sisään, jos oikean ylänurkan keltaisessa laatikossa lukee käyttäjätunnuksesi ja nimesi.

2. Miksi kurssin avaamisen jälkeen tulee vain valkoinen sivu, jonka ylälaidassa on sininen palkki.
Palkissa lukee "Turvallisuusuutiset.fi     «Palaa takaisin ja sulje multimedia"?

Klikkaa sivun keskelle valkoiselle alueelle hiiren oikealla napilla.

Jos sinulle aukeaa valikko, jossa lukee "Movie not loaded" ja "About Flash version xx", palaa takaisin 3T Multimediakirjasto-sivulle (ylälaidan palkissa Palaa takaisin ja sulje multimedia) ja yritä avata kurssi uudelleen. Jos kurssi ei vieläkään käynnisty, kokeile muitakin kursseja. Jos nämä toimivat, mutta alunperin aiemmin yrittämäsi ei, ota yhteyttä tuki@turvallisuusuutiset.fi

Jos sinulle ei aukea em. valikkoa, vaan valikko, jossa lukee esimerkiksi "Edellinen, Seuraava" jne. sinulla ei luultavasti ole asennettu Flash Playeriä. Lue » Flash-ohje.

3. Entä jos kurssin yläkuva ja navigointi latautuu, mutta sivu ei käynnisty ja sivumäärä on 1 / 0 tai 1 / Na, kurssin otsikkoa ei ole tai se on undefined?

On sattunut latausvirhe. Paina kurssin navigoinnin Sivun alkuun -painiketta. Jos tämä ei auta, palaa takaisin 3T Multimediakirjasto-sivulle (ylälaidan palkissa Palaa takaisin ja sulje multimedia) ja yritä avata kurssi uudelleen. Voit painaa myös selaimen Päivitä-painiketta (tai F5-näppäintä). Jos kurssi ei vieläkään käynnisty, ota yhteyttä tuki@turvallisuusuutiset.fi.

Tarkista myös, että osoiterivilläsi on osoitteen alussa www., eli www.turvallisuusuutiset.fi, eikä pelkkä turvallisuusuutiset.fi.

4. Miksi varsinkin ensimmäistä sivua avatessa jää valkoinen sivualue navigoinnin (yläkuva, otsikko ja painikkeet) lisäksi?

On sattunut latausvirhe. Paina kurssin navigoinnin Sivun alkuun -painiketta. Jos tämä ei auta, palaa takaisin edelliselle sivulle ja takaisin haluamallesi sivulle. Jos edelleenkään ei auta, palaa takaisin 3T Multimediakirjasto-sivulle (ylälaidan palkissa Palaa takaisin ja sulje multimedia) ja yritä avata kurssi uudelleen. Voit painaa myös selaimen Päivitä-painiketta (tai F5-näppäintä). Jos tämäkään ei auta, ota yhteyttä tuki@turvallisuusuutiset.fi.

5. Minulla kurssi ja sen sivut latautuvat hitaasti. Missä vika?


Tarkoitatko hitaasti latautumalla sitä, että tekstit olevat hitaassa tahdissa? Tekstit on tahdistettu kurssissa olevaan spiikkiin. Onhan sinulla äänet käytössä?

Vai kestääkö alussa sivun latautuminen pitkään (prosenttiluku kasvaa hitaasti)? Onhan sinulla riittävän nopea nettiyhteys? Kurssit tarvitsevat laajakaistanopeuksisen yhteyden, esimerkiksi kännykkämodeemi tai 3G-yhteys ei ole useinkaan riittävän nopea. Syynä voi olla myös yrityksen palomuuri, joka estää kurssien latautumisen. Tämä on kyseessä varsinkin, jos sivun latauduttua sivun eteneminen keskeytyy välillä. Ota yhteyttä ATK-tukeesi.

6. Miksi minulla kurssit toimivat hyvin kotona, mutta eivät töissä?

Ilmeisesti yrityksen internet-suojaukset, kuten palomuuri, estää kurssien katsomisen. Ota yhteyttä ATK-tukeesi.

Jos yrityksen internet-suojaukset estävät kurssien käyttämisen, suosittelemme 3T Multimediakirjaston lisensoimista yrityksen vapaaseen käyttöön, esimerkiksi intranettiin asennettavaksi. Ota yhteyttä myynti@3tratkaisut.fi .

7. Haluaisin käyttää verkkokursseja ilman internet-yhteyttä. Saako multimedioita esimerkiksi CD-rompulla tai DVD:llä?

Yritys voi lisensoida koko 3T Multimediakirjaston tai osan siitä yrityksen vapaaseen käyttöön, esimerkiksi intranettiin asennettavaksi. Tarvittaessa toimitamme myös halutun määrän CD-rompulla CD:ltä käytettäväksi tai yksittäisiin koneisiin asennettavaksi. Pyydä tarjous lähettämällä viesti, jossa kerrot mm. yrityksen henkilöstön määrän, osoitteeseen  myynti@3tratkaisut.fi .

Emme toimita multimedioita DVD-levyllä esimerkiksi DVD-soittimella käytettäväksi , koska ne sisältävät toiminnallisuuksia, joita ei DVD-formaatti tue.

8. Haluaisin näyttää multimedioita yrityksen info-TV:ssä tai esim. ruokalassa videotykillä. Onnistuuko?

Kyllä, olemme tehneet useista multimedioistamme ns. NonStop-versioita, jotka pyörivät itsestään alusta loppuun ja taas alusta tai vaihtaen seuraavaan multimediaan.

9. Kurssista pitäisi olla uusi versio, mutta minulla tulee aina vanha versio.

Selain saattaa ladata välimuistista vanhaa versiota, ja joudut tyhjentämään selaimen välimuistin. Tämä tapahtuu seuraavasti:
Internet Explorer: Työkalut -> Internet-asetukset -> kohdassa Selaushistoria "Poista" -> Ruksi vain kohtaan Väliaikaiset Internet -tiedot -> Poista
FireFox: Työkalut -> Lisäasetukset -> Verkko -> Yhteydetöntä tilaa varten tallennetut tiedot -kohdan "Tyhjennä heti" -painike


Etkö löytänyt vastausta omaan ongelmaasi?
» Kerro ongelma tai virhetilanne ylläpidolle
Bookmark and Share

© EcoOnline Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta. Työturvallisuus, työterveys ja työhyvinvointi
info@turvallisuusuutiset.fi | 046 712 1133 | Tekniikantie 14, 02150 Espoo | www.ecoonline.fi